Tuesday, May 09, 2006

Outoa?

On taas vähän outo olo. Jotenkin vaikka vanhenee fyysisesti niin tuntuu että menee kokoajan vaan teininpään suuntaan henkisesti. Ei voi olla hyvä juttu. Tuntuu vaan että olen oikeutettu sille miltä musta tuntuu, että mielialat heittelee, että saan kiukutella niinkun penikka jos huvittaa, ja jostain syystä semmosesta ärsyyntymisestä ja masistelusta tulee jotenkin kierosti hyvä olo. Vaikka haluaisin olla kiva ja hyvä ihminen josta muut tykkäis niin silti samaan aikaan haluan olla just tämmönen moody bitch niinkun olen, ja syvällä sisimmässäni toivon että ne ihmiset jotka on oikeesti tärkeitä jaksaa kattella mua. Hohhoi että on taas outoa.

Tänään kävin vihdoin ostamassa sitä himoitsemaani mustaa hiusväriä, ja kohta minustakin tulee mustahiuksinen. Jee. Kolme vuottahan tässä onkin siihen suuntaan yritetty mennä, nyt sitten viimeinen ratkaiseva askel. Vähän jännittää, mutta minkäs teet.

Sitten haluttaisi hulluna ottaa tatuointi. Sellanen ankh-risti tonne selkään, siis lavalle tai vähän ylöspäin, silleen että se näkys silleen kauniisti jos on toppi päällä. En tiiä vaan onko kesä mitenkään parasta mahdollista aikaa ottaa tatskaa, kun sitä vissiin pitäisi pitää auringolta suojassa...mutta minähän oon muutenkin niin vilukissa että en tarkene ilman pitkähihaista vaikka ois 25 astetta lämmintä. Oulussa tuulee aina, syytän tuulta.

Tekisi mieli muuttaa tämän blogin ulkonäköäkin mutta en taida jaksaa. Eikä tätä kuitenkaan muutenkaan (voiko noita kirjottaa peräkkäin?) kukaan edes lue...että olkoon.

Mutta lauantaina on Blanko-Vesan ja Katarinan tuparit. Oispas siellä kivaa ja tulispa Esakin, ois niin muksaa nähä vappumussuja taas. Luultavasti kuitenkin vaan taas odotan illasta liikoja ja petyn niinkun usein käy. Mutta siitäpä sitten myöhemmin lisää...

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Eikä tätä kuitenkaan muutenkaan (voiko noita kirjottaa peräkkäin?) kukaan edes lue...että olkoon.

Väärässä olet: Heidi lukee! :)

Mullaki on flunssa, yyh! Ei kivaa ollenkaan.

Mut vointeja sulle! Pus!

11:55 AM  

Post a Comment

<< Home