Friday, July 14, 2006

Suhteellisen seesteistä

Elämä rullaa radallaan. Ihan muksat fiilikset on ilmassa. Ystäväkriisi josta tänne(kin) pauhasin on aikalailla ohitettua kauraa (paitsi katsotaan taas seukkikerran kun nähdään naamakkain...).

Töitäkin on enää 3 vuoroa putkeen, sitten yks aamu ens viikolla ja sitten on lomalomaloomaa!! Ja silloin kutsuu ihanainen Pihkala. Mutta sitä ennen on vielä muutakin kivuutta tiedossa: meinasin mennä bodysteppiin tänään, huomenna on reivit Kuusisaaressa ja en näyttänytkään niin pulskalta matatalantioisissa housuissani kuin meinasin joten ne saa tulla huomenna mukaan bilettämään, ja ens viikon alussa lähden vielä käymään Jansku-mussun luona Kemissa. Joy :).

Ja niin, lomarahatkin on tulossa tilille, joten päätin pyörtää jälleen kaikki hyvät päätökseni ja tilasin Josefssonilta mukavan näköiset musta-denimiset farkut ja mustan korsettitopin. Paha minä... Nooh, vuokrahan erääntyy taas vasta ensi kuussa, kukas sitä vielä jaksaisi murehtia.

Töissäkin on taas kohtuu-omituisia aikoja, Rotuaari-picnic pauhaa oven ulkopuolella ja mekin ollaan festarialuetta, joten ainakaan eilen ei ollut aivan yhden yhtään asiakasta syömässä verrattuna normaaleihin iltoihin. No, olihan niitä nyt muutama, mutta silti myynti jäi itsellä alle viidensadan mikä on melkoisen vähän. Ja illan kohokohtahan oli tietenkin kun kävin viemässä pyyhe päällä oven avanneelle Pate Mustajärvelle ison juustokeiton ja pullon punkkua huonepalvelukeikkana. En kuullut Popedan keikkaa sen suuremmin, mitä nyt sisälle ääni kantautui, mutta jospa se ukkometso ei ois liian känniin tullut yksinäisestä juopottelustaan. Ehkäpä se vanha rokkikukko tietää mitä tekee.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home