Monday, August 21, 2006

En ole ihmisyhteensopiva

...tulipa taas todettua. Oltiin syömässä työkavereiden kanssa. Ja sitten baarissa. Ja yksi niistä työkavereista joiden kanssa oltiin on jopa semmoinen jonka kanssa on tosi kivaa ja jonka kanssa ois voinu pyöriä siellä baarissa (yllättäen miespuolinen).

Nooh, sillä oli seuraavana päivänä treffit jonkun blondin kanssa ja sen piti samana aamuna hakee siskonsa jostain lentokentältä tms. Eli siis, se yllättäen lähti aiemmin pois baarista. Muut syöntiseuralaiset koostu yhdestä tytöstä jonka kanssa en ollu aiemmin ees jutellu, toisesta tytöstä joka on jees ja kolmannesta tytöstä jonka kanssa on kiva jutella selvin päin mutta vaikka kuinka monta kertaa testaa niin sen kanssa ei ole kiva olla baarissa. Koska humalassa se rupeaa puhumaan kuinka sitä panettaa ja kuinka se haluais bongata taas jonkun miehen. Ja koska se rupeaa selittämään kaikkia entisiä miessuhteitaan/seksielämäänsä kaikille ketä kiinnostaa ja varsinkin niille ketä ei kiinnosta. Ja koska siitä tulee kännissä ihan kammottava kana.
Baarissa sattui olemaan myös yks opiskelututtu (kyllä, miespuoleinen taas) jonka kanssa oisin voinut viettää loppuillan. Noh, sen piti sitten lähtä kotiin kun sen kaveri joka oli sen luona kylässä meinas sammua sinne baariin (figures).

Johtopäätös siis: ainut tuttu jonka mukana ois vielä voinut olla jutskaili muiden kanssa ja muutenkaan ei juuri enää tehnyt mieli jäädä kun kaksi tutuinta ja kivointa tyyppiä oli juuri päättänyt häipyä helvettiin. Lähdin siis kotiin ja päättelin taas kerran etten ole ihmisyhteensopiva ja ne harvat joiden kanssa sovin yhteen ei oikeen sattunut olemaan paikalla, paitsi se yksi joka liukeni aamuherätyksen vuoksi. Paska ilta siis loppujen lopuksi niinkuin usein nartulle käy. Mikäpäs siinä, kaiken olen luultavasti ansainnut.

Jälkikommenttina todettakoon että eilen sentään oli kivaa vaikkakin outoa Jussipojan bileissä. Jansku olet mussu. Ja oli hienoa katsella voimalaitoksen paloa...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home