Tuesday, October 17, 2006

Hyväelämä.com

Paskojen uutisten toimistosta hyvää päivää! Täten ilmoitan että meille saapui juuri eilen lappu joka kertoi talon menevän peruskorjaukseen 1.5.2007 alkaen jolloin kaikkien vuokralaisten vuokrasopimukset irtisanotaan. Ja huoneenvuokralain mukaanhan vuokran antajalla ei ole mitään velvollisuutta hommailla uusia asuntoja vuokralaisille. Jopa sentään iloisesti ilmoittivat että mahdollisesti pääsisimme asumaan sitten syksyllä samoihin kämppiin, toki korotetulla vuokralla. Ja että myöskin mahdollisesti vvo tarjoaa 1.5 vapautuvia asuntoja meille irtisanotuille. Mutta että mikään ei ole varmaan ja haistakaa paska, kiitos hei.

Tässäpä nyt sitten taas elämäänsä miettimään: haluaako muuttaa Kultsin kanssa vai haluaako muuttaa yksikseen. Milloin haluaa muuttaa. Milloin on pakko. Ahdistaa. Äidillekki tuli kerrottua näistä aatoksista, nyt sekin on sitten huolissaan ja vaan lisää ahdistusta kaiken maailman kyselyillä. Oh joy ja muut ihanan tunteet. Miten voi yhtä aikaa haluta olla yhdessä ja haluta olla erikseen? Kuka se päättäisi minun puolesta mikä on mulle ja mun mielenterveydelle parasta? Miksi ei ole hyvältä tuntuvia vaihtoehtoja? Voisiko vaan lopettaa olemisen vähäksi aikaa. Jo tunnen kuinka alkusyksyn mahassa asustanut tiukka möykky on palaamassa. Angsti oi angsti, tervetuloa takaisin.

Onneksi viikonloppuna on excu niin saa juoda ajatuksensa unohduksiin vähäksi aikaa ja tutussa sekä turvallisessa seurassa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home