Friday, October 13, 2006

Long time, no post

Noniin. Alkaskohan se elämä olla taas sen verta järkässä että vois tännekin kirjotella? On ollu kyllä niin vuoristoratainen syksyn alku että huhhuh. Miesasia-ahdistuksia, kouluahdistusta, yleistä ahdistusta. Hiphei, ja hauskaa kuin hautajaisissa. Nooh, nyt ollaan vissiin Kultsin kanssa taas niinku olemassa yhdessä, sekin oli katkolla jo tässä hetken kun mulla oli sinkkuiluhaluja.. Ja onhan niitä kyllä vieläkin, muut miehet mielessä ja vaikka ei olisi niin silti tuntuu aina väliin että mitä jos olisikin yksin. Pärjäiskö sitä. Olisko parempi. En oo kumminkaan ollu sinkkuna pitempään kun joskus viimeks varmaan seiskalla tai kasilla. Eli en niinkun "aikuiselämässä" juuri ollenkaan. Nyt on kumminkin kyllä taas sen verta hyvä olo tässä Kultsin kanssa että taidanpa tähän jäädä öllistelemään ja katsomaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Pitää vaan pitää näpit erossa niistä muista miekkosista...
Kouluhommat ei oikeen ota alkaakseen tai sujuakseen, pitäs tehdä enkun seminaaria vaan ei saa aikaseks, pitäs alkaa oikeesti siirtää ajatuksia valmistumiseen. Ei huvita. Huvittais vaan bilettää ja mennä. Ja senhän oon kyllä tehnytkin, voi hitto että onki tullu biletettyä, nyt piti olla ekat 2 viikkoo syyskuun alun jälkeen ettei ois ollu mitään ryypiskelyjuttuja mutta pitipähän silti lähtä työkaverin kanssa kun se pyysi. Jospa nyt pystyis oleen ens viikonloppuun ilman viinaksia ja bileitä? Sitten ois Verban syysexcu, 2 päivää kännissä. Oh joy. Salillekin pitäs mennä kun on niin löysistymistä ilmassa ja taidanpa sen tänään tehdäkin, menen pumppiin vaikka väkisin, vaikka onkin tämmönen perus-pikkusyysflunssanen olo, ei kuitenkaan niin paha etten jaksais mennä. Vähän kurkkua karheena ja semmosta. Ei varmaan oo hyvä idea ehkä mennä mutta tuntuu että pää hajoaa tähän syömiseen ja saamattomuuteen jos nyt jo ei ala jotain tekemään itselleen. Että pumppiin siis. Ja sitten kiinalaiseen mässäämään :P. Paha nainen.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Oho, en yhtään tajunnu, että teillä on ollu tuollaset kuviot siellä. Hankalia nämä parisuhteet, nimimerkillä kokemusta löytyy!
Jaksamista, mussu!

12:37 PM  

Post a Comment

<< Home