Wednesday, April 08, 2009

False alarms all the way

Joo, Oulussa ollaan. Googlelle en päässy ja Ruottiin päätin olla menemättä ees haastatteluun kun ois tullu maksamaan niin paljo. Ketuttaa kyllä semisti tuo Google, mutta toisaalta en ees ehtiny kysyä mitä palkkaa ne ois maksanu, ja oishan se menny ihan sikavaikeaksi alkaa järkätä kaikkea asumista siellä ja maksaa tuplavuokria yms. Että ehkä parempi näin. Friikkukäännöksiä kuitenkin on piisannut sen verran että hengissä pysyy ja välillä tulee ihan mukaviakin palkkoja.

Kultsilla on haku päällä joka suuntaan, joten ulkomaakuvioista ei ole vielä(kään) mitään havaintoja. Myös saattaa olla pieni mahdollisuus että tännekin jäädään for now jos jotkut asiat Kultsin töissä natsaa, ja sekään ei kyllä ois huono vaihtoehto ni pääsis sinne kondiittorikouluun (en jaksa uskoa että ei mun lukiopapereilla sinne pääsis kun on liki kympin keskiarvo).

Mutta tässäpä nyt kasvatetaan luonnetta, ja yritetään oppia että kaikki elämässä ei tapahdu hetkessä. Hiljaiseloa siis. Hyvää pääsiäistä kaikille lukijoille vainen, lähdenpä tästä lusikkaleipien täyttöön :)

1 Comments:

Anonymous mie vaan said...

nimimerkki turhan utelias odottaa taas innolla kuulumisia=)

7:49 AM  

Post a Comment

<< Home