Monday, April 27, 2009

Kevät, ihanuus <3

On se vaan maailman ihaninta kun tulee kesä! Vaikka ei vieläkään ole tietoa, missä se said kesä vietetään. Kultsin työrintamalla ei mitään uutta siis. Ei tietoa, jäädäänkö tänne vai mennäänkö, ja jos, niin minne mennään. Kultsi on nyt virallisesti hobo ja vei kamansa varastoon ja rinkallisen vaatteita tänne meikäläisen luksuslukaaliin. Toivottavasti jotain suunnitelmia selviää pian niin päästään kämppää katselemaan, joko täältä tai muilta mailta.
Käännöksiä tippuu tasaiseen tahtiin, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Se on kyllä vaan kivaa hommaa, vaikka sainkin melkoisen pussillisen pyyhkeitä tupaan kun kuulin, että en vaan osaa kääntää suomesta englantiin. Ei ole tullut sen vertaa tuota enkkua lähiaikoina kirjoitettua että on kuulemma melkoisen tökkösen kuuloista ja artikkelit vähän vinksallaan. Kyllä otti päähän! On se nyt saakeli että tyyppi lukee yliopistossa enkkua 7 vuotta ja voisi sitä vieläpä opettaa, ja siltikään sitä ei osaa niin hyvin että siitä olisi jotain käytännön hyötyä. No, jospa sitä vaikka muutetaan Britteihin niin pääsisi sitäkin puolta treenailemaan. Nyt siis vaan täytyy tyytyä olemaan en-fi kääntäjä. Prkls.
Muutapa kummaa täällä ei tapahdu. Vuokraheppa joutui sairaslomalle kun toinen hepsu monotti sitä kintereeseen, joten täällä nyt on yritetty kehittää muuta puuhaa kun ei tallillekaan kannata mennä. No, ensi viikolla sitä saa jo alkaa kävelyttämään, että onpahan jotain hommaa ainakin.

Vapputerveisin täältä tällä erää over and out, juhlikaahan reilusti mutta järki päässä :)

2 Comments:

Anonymous maisa said...

maisa on taas vailla kuulumisia =) pääsiks sinne kondiittorikouluun?miten muuten menee?

1:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

Pihkalaan on tullu kolme uutta heppaa! <3

3:36 PM  

Post a Comment

<< Home