Thursday, September 22, 2005

Kaikkeen vastaus on köjö

Minäpäs sain kivan soiton tänään: ottivat minut haastatteluun sinne Amarilloon :) Jeejee... Nyt vaan sitten pitää käydä kattomassa että minkälaista tarjoilijaa ne oikeestaan sinne hakee, enhän mä montaa iltaa viikossa voisi olla kun on tuo koulukin, että saa nyt kattoo sitten tosiaan tuleeko tästä mitään. Mutta kiva kun kuitenkin haastatteluun pyysivät.

Caiossa oltiin taas verbalaisten kanssa iltaa istumassa... Oli ihan hauskaa osittain, mutta ei ihan hirveän kuitenkaan. Jotenkin vaivasi jotkut asiat ja tuli taas semmonen typerän haavottuvainen olo.. ääh, ei tässä taaskaan ole ehkä mitään järkeä, mutta tuli vaan olo että voisi nyt kirjoitella.

Yaguakin oli vihdoin mulle jättänyt kommenttiä galleriaan, olipas kiva, luulin että siitäkin olin jo vähintään välinpitämättömän saanut, mutta ehkä kuitenkaan ei. Se on kumminkin hirmun mukava tyyppi ja loistavaa bileseuraa enkä haluaisi että oltaisiin huonoissa väleissä.

Käsissä ja kropassa tuntuu eilinen combatti, mutta huomenna jälleen rääkkiin body steppiin. Päätinkin kompensoida hyvin alkanutta urheilu-uraani sitten street cafen salaatilla, suklaalla ja pannupizzalla caiossa. Nyt on huono omatunto. Yäk hyi minua.

Ja tuntikin meni kaseille tänään ihan päin helvettiä. Mukavata. Huomenna sitten palautekeskustelua ohjaajan kanssa puoli ysiltä, että pitänee mennä nukkumaan että jaksaapi herätä.

Ei ollut taas mitään päätä saati häntää tässä postissa mutta tulipahan tehtyä. Kiitos ja anteeksi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home