Tuesday, September 20, 2005

Reissuleskenä taas

Kultsi lähti Hesaan jälleen...onneksi vaan kaheksi päiväksi. Minä reissuleskenä täällä bloggaan ajan kuluksi. Nukkumaankin pitäisi mennä...hohhelihooi.

Mitään kummempaa ei elmässä ole tapahtunut, vaan aika uomissaan kulkee. Lauantaina oli Miian synttäribileet joissa oli varsin hauskaa joskin homma irtosi lavasta aika tehokkaasti aika-ajoin mm. Jussi-loven bulgehousujen ansiosta...

Kasvistieteen tenttiki oli tänään, ja meni kyllä niin penkin alle kun saatto olettaa tuolla lukemisella. No, pitää vaan yrittää napata itestään niskalenkki ja pakottautua lukemaan uusintaan vaikka teksti onkin übertylsää. Huomenna sentään viihdytystä tarjoaa combatti (pitkästä aikaa tämän päivän suht. epäonnistuneen latin low:n ahdistamana) sekä leffailta (Darkoa ja ilmeisesti Roger Rabbittiakin).

Ja huomenna pitäisi pitää ekaa oppituntia 8c:n mussukoille. Oh dear. Saattaapi olla vähän jänskätystä mukana, mutta onneks oon roikkunu jo niitten mukana niin kauan että ehkä ei jännitä ihan niin paljoo. Aattelin lisäks puhua vielä huomenna ainakin suomee, enkkua sitten kun alkaa jännitys lähtä. Että peukut pystyyn huomiselle ja s-genetiiville :) Musta oli kyllä aika kökösti selitetty siellä niitten kirjassa että millon tulee monikkoon 's ja millon pelkkä heittomerkki, siellä luki että jos on säännöllinen monikko niin tulee pelkkä heittomerkki, ja jos epäsäännöllinen niin 's. Helpompihan niitten oisi muistaa niinkuin meiän tuskatappokieliopissa seisoo, että jos sana loppuu s:ään, tulee pelkkä heittomerkki, muuten 's. Ei tarttis muistella että onko se sana nyt epäsäännöllisessä vai säännöllisessä monikossa, tulis ne monikotki luonnollisemmin sieltä sitten.

Muttano, I quess I have to go by the book, joten turha sössötys pois ja eikun opettamaan!

Mutta sitä ennen vielä tuutilullaa...

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Newest diet tool: the blog
Epiphany in Baltimore, Skinny Kat, Diet Chick and Juju share more than unusual names.
Hey
If you have some time please visit my site Easy get money way

12:00 AM  

Post a Comment

<< Home