Thursday, December 14, 2006

Hei, kiitti vaan vitusti

Noniin, nyt sitten äijähommat on totally finished. Eilen sille soitin ja kysyin että onko tulossa baariin, ei ollu, kysyin haluaisko nähä torstaina, ei halunnu, kysyin haluaako nähä ikinä, sano että ei. Ja taas kerran samat syyt kun viimeksi, että elämä vituttaa niin paljo että ei jaksa mihinkään keskittyä eikä mistään kiinnostua. Fuck, fine. Oleppa sitte. En oiskaan susta mitään muuta halunnu..kun ehkä sut. Oli vaan kivaa. Tunnuit hyvältä. Ja jäi kaivelemaan ihan pirusti että miks välillä sitten näytti ja tuntu siltä, että sustaki oli kivaa.

Mie en ikinä opi ymmärtämään miehiä.

Mutta tuntuu ehkä vähän vähemmän pahalta kuin eilen vielä ajattelin sen tänään tuntuvan. Vaan eiköhän se jossakin vaiheessa tässä hyökkää vielä niskaan...sitä odotellessa.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Onpa kyllä hankalankuulonen tapaus tuo hyväkäs! Yritä olla uhraamatta sille enää ajatustakaan (varmaan helpommin sanottu kuin tehty).
Ei tosiaan sopinu tän viikon ti-ke ne pikkujoulumässäilyt, kun illat meni koululla bändibängiä miksaillessa. Mutta kävisikös ens viikon tiistai? (Tai maanantai? Keskiviikko ei onnaa, ku meillä on Marzi-keikka 45:ssa ja torstaina sitte lähen jo Posiolle.)

1:15 PM  

Post a Comment

<< Home