Friday, September 23, 2005

Murmeli täällä, moi

Voi jesse että tuli taas nukuttua. Puoli ysiksi vääntäydyin kiltisti kouluun vaan sitten tulin kymmeneltä kotiin ja nukkua pamautin kahteen. Ei ollut ehkä fiksua vaan kun ei oo oikeen mitään tekemistä ja yövuoro olisi yöllä, niin nukkua pitää että jaksaa.
Näin aivan kammottavan omituisia unia, en ees muista enää niistä paljoa paitsi että harrastettiin todella outoa seksiä yhden ystäväni kanssa (nainen) jossain sen kotibileissä missä oli sikana porukkaa ja kokoajan sellanen fiilis ettei siellä kuitenkaan ollu muita kuin me, ihan niinku ois ollu jossain huumeessa ja huomannu vaan mitä itselle tapahtuu... Oli niin hiton todentuntuista silleen oudosti, että välillä piti ihan avata silmät oikeasti unesta pois että huomasi ettei ole totta. Ja se vain jatkui ja jatkui aina kun sulki silmät. Lopulta siinä sitten havahduin (unessa) siitä oudosta nappeja napsineesta sumutilasta kun se ystävä olikin yllättäen lähdössä jonnekin, ja joku tuntematon tilitti sille että me oltiin muka hajotettu jotain hiton kellarissa olleita komeroita touhuillamme... Tai jotain outoa. Sitten lähdettiin ajamaan Taunuksella johonkin vaikka koko ajan oli sellanen olo että oon vieläkin tokkurassa enkä yhtään kykeneväinen ajamaan, ja eiköhän me joku kolari ajettukin, sitten en oikeen enää muista mitään.. Paitsi että myöhemmin vielä olin itse jo selvinnyt mutta se ystävä oli edelleen ihan tillin tallin ja jotakin outoa tapahtu ja yritin saada sitä lopettaan niiden aineiden käyttö (ei se oikeesti mitään käytä)...
Huuh, ei mitään järkeä, vaan eipä unissa yleensäkään. Pitäisiköhän pelata pari tuntia Morrowindiä mielenterveyden palauttamiseksi?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home