Saturday, January 20, 2007

Lähes täydellistä

Ihan mahtava päivä. 15 astetta pakkasta ja aurinko paistaa täydeltä terältä. Rastapoika oli yötä, sen vierestä on aina ihana herätä <3. Eilen katteltiin Brokeback uudestaa ja kokkailtiin tortilloja ja juotiin vähän punkkua. Parhautta.
Ihmiset varmaan katto mua vähän kieroon kun kävelin äsken tuolla pakkasessa hirmuinen virne naamalla. Kävin kaupassa ja oli vaan niin superihana ilma ja loistofiilis että tempasin siinä sitten varmaan kilsan lenkin ylimäärästä kauppakassin kanssa. Mikäs siinä, loistomusaa Zenistä, tarpeeks vaatetta, aurinko kasvoilla ja lumi jalkojen alla. Tuli vaan semmonen fiilis että god I love life. (Ja samaan aikaan, god I'm manic-depressive ;)). Mie vaan tunnen kaiken niin hurjan vahvasti, jos menee hyvin on ihan täydellisen huippua ja mahtavaa, jos on kurjaa niin sitte rämmitään niin syvällä ettei mitään jakoja, niinkun ehkä ootte saattanu huomata ;). Minkäs teet, tällä hetkellä kaikki on hyvin ja elämä hymyilee.
Ja illalla vielä töihin, sekin tuntuu kivalta, eilen oli hurjan kiva työpäivä ja tänään pitkästä aikaa lauantai-iltavuoro, joissa on aina äksöniä eli kiirettä pitää mutta kiireessä on mun koti.

Ihanaa viikonloppua kaikille lukija-palleroille, mie tykkään teistä, Rastapojasta, kavereista, maailmasta ja jopa itsestäni. <3

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

<3

10:41 AM  

Post a Comment

<< Home