Tuesday, January 02, 2007

Vilken färg har själen?

Päivänä paskan päivän jälkeen olo on...parempi. Ehkä 12 tuntia unta auttoi, ehkä sen teki joku muu. Ehkä vaan ei oo enää tarkotus mun mennä noille pohjamutareiteille (toivottavasti ei!). Tänään siis ollut uusi päivä joka kului kohtuullisen rattoisasti katsomalla varsin hyvän Equilibrium-leffan, jutellessa irkissä uuden tuttavuuden kanssa, odotellessa ftp:ltä valuvia leffoja, ja illalla käymällä b-rappunaapurin (kuulostaa aina yhtä perverssiltä) luona telkkarikylässä ja syömässä liikaa. Kylmää rinkiä tuli taas katseltua urakalla ja parannettua vähän maailmaakin siinä sivussa.

Tänään on taas ollut enemmän asioiden tasalla. Osannut ottaa maailman sellaisena kuin se on surkuttelematta itseään liikaa. Toisaalta on taas nyt illalla haikea olo, Kentin Pärlor valui juuri muulilta ja nyt sitä tässä repeatilla kuunnellessa ja Aukealle muutama yö kirjoitetun runon laiteltuani on taas jotenkin...katkeransuloinen olo. Mitä ikinä huomenna tapahtuu, se on vasta huomenna ja eilinen on eilen, nyt on välitila. Väliaika. Kuka tarjoaisi kahvia ja pullaa?

Menis nukkumaan ja katselisi taas huomenna uusien silmien kautta. Parempaa uutta vuotta 2007. Toivottavasti, ei se ainakaan kovin helposti voi paskempi olla kuin 2006.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home